Αστυνόμευση και προστασία του πολίτη στο Δήμο μας

Αστυνόμευση και προστασία του πολίτη στο Δήμο μας

Αστυνόμευση και προστασία του πολίτη στο Δήμο μας 812 457 Λοκρίδα για όλους

Η αστυνόμευση και η προστασία του πολίτη στο Δήμο Λοκρών αποτελεί ζητούμενο καθώς η περιοχή μας κατά αναλογία πληθυσμού εμφανίζει το μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών στο Νομό μας. Η μεγάλη έκταση του Δήμου, σε συνδυασμού με την υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών αλλά και την έλλειψη επαρκών υλικοτεχνικών μέσων, ευνοούν δυστυχώς την παραβατικότητα. Η περιοχή μας είναι εύκολα προσβάσιμη και για το λόγο αυτό απαιτείται μεγαλύτερη αστυνόμευση, για να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών.
Με αφορμή διάφορα περιστατικά παραβατικότητας οι πολίτες του Δήμου μας, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Λοκρων, εκφράζουν συνεχώς τον εύλογο προβληματισμό τους για την ασφάλεια των ιδίων και των περιουσιών τους. Η ενεργοποίηση όλων μας προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιβεβλημένη, ώστε ο πολίτης, είτε είναι δημότης είτε επισκέπτης να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής.

Οι καλές προθέσεις τις αστυνομικής δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο. Ωστόσο, τα παραβατικά συμβάντα δυστυχώς παραμένουν αυξημένα, αμαυρώνοντας την εικόνα της περιοχής μας. Ως Δημοτική Κίνηση έχουμε πρωταρχικό μέλημα την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών. Για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε την επιβεβλημένη πρόσθετη στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας αλλά και την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων του, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα παραβατικά περιστατικά.

Στη Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους» θεωρούμε προτεραιότητα την πρόληψη και καταστολή των περιστατικών, τα οποία καλλιεργούν τη βία, παραβιάζουν την ατομική ιδιοκτησία, την ανθρώπινη ασφάλεια και αντιβαίνουν στις αξίες της δημιουργίας και της ανάπτυξης του πολιτισμού μας. Είμαστε απέναντι σε όποιους εμπλέκονται σε τέτοιες καταδικαστέες πράξεις παραβατικής συμπεριφοράς.

Η «Λοκρίδα για όλους» θέτει ως στόχο την προβολή της περιοχής, με προτεραιότητα τη δημόσια ασφάλεια και βάσει αυτού, από την πλευρά μας τονίζουμε τη διάθεση για συνεργασία αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη σε υλικοτεχνικά μέσα τόσο με το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών όσο και με το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου που βρίσκεται στην περιοχή μας.
Με παρέμβαση μας θα ζητήσουμε από την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης την ενίσχυση της αστυνόμευσης με περιπολίες σε 24ωρη βάση, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και ειδικά στις περιοχές που εντοπίζονται τα περισσότερα περιστατικά. Ζητούμε απ’ όλους τους συναρμόδιους το αυτονόητο: αίσθημα ασφάλειας για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας.

Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους»

E-mail

info@lokridagiaolous.gr

© 2019 All rights reserved Λοκρίδα για όλους.

Created by Pixelup